Prijswinner dolblij met de Rainwinner

Stefanie van der Wal
Stefanie van der Wal• 1stePraktische marketing- en communicatieadviseur & blije baas van Ode Communicatie2 uur geleden

Ja ja, c’est moi. Onlangs meegedaan aan de #gardenbattle van Climate Campus, een initiatief van o.a. Gemeente Zwolle en VHG. En, trommelgeroffel, met m’n ontwerp en tuin de tweede prijs gewonnen voor meest klimaat bestendige tuin van Zwolle. Wat een eer! En die prijs is ook zo leuk: een rainwinnerset, waarmee ik vanaf nu liters regenwater kan opvangen voor het besproeien van m’n (moes)tuin. Heel erg bedankt Harry den Hartigh! Laat die buien maar komen! 🙂

#duurzaam #zwolle #climatecampus #tuin #ontwerp #moestuin #klimaat #rainwinner #tuinontwerp #groen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *