Oplossing voor hemelwateroverlast en hemelwateronderlast

Erkenning voor de Rainwinner

De economie, de maatschappij en het milieu heeft te lijden onder de gevolgen van klimaatverandering. Om dat tegen te gaan zullen specialisten, de overheid tot de burger open moeten staan voor nieuwe gewoontes en deze gaan toepassen.

Iets af- en bijleren is moeilijk en kost ons veel tijd. Die tijd hebben we niet. De overheid en de waterbranche zijn van mening dat de Rainwinner bijdraagt om dit traject te versnellen en dus onmisbaar is om de klimaatadaptatie van woonwijken naar het gewenste niveau te brengen. Daarom is de Rainwinner regelmatig door overheden en de watersector beloond met gerenommeerde innovatieprijzen en brengt het met regelmaat via de landelijke media publiekelijk onder de aandacht. Voor een product is dat uniek.

Klimaatinnovatie

De Rainwinner

Regenwaterschutting

De afmetingen van de Rainwinner module zijn 90 cm x 60 cm x 22 cm (L x H x B). De netto inhoud bedraagt 110 Liter.
De totale lengte en hoogte van twee stapels van drie Rainwinners naast elkaar, is 180 cm x 180 cm. Deze afmetingen komen overheen met die van één schuttingdeel en daarmee kan er 660 liter hemelwater worden geborgen.

De Rainwinner kent twee varianten:
- Easy winner
Deze variant is geschikt zodra de Rainwinner modules direct bij de regenpijp wordt geplaatst.
- Comfort winner
Met de comfort variant is het mogelijk om de Rainwinner modules overal in de tuin te plaatsen zonder dat de aanvoerbuis in het zicht is.